vill inte jobba!

Men jag ska nog göra det ändå. Hoppas det är lika lugnt som igår. Skönt och slappt. Gärna utan huvudvärken. Men iaf så ska jag nog inte tänka mer på det just nu. Jag har just proppat i mig en halvliter nyponsoppa. Konstaterade för någon dag sen att det nog inte kan vara särskilt hälsosamt att citera en massa låttexter hela jävla tiden. Så var det gjort. Men jag ska nog komma på nåt fint att skriva en vacker dag.

Det är iofs en vacker dag idag.

Läste i en sån där krönika i lördagens Metro tror jag att det var, att kvinnor i dagens samhälle inte alls vill ha män som gör allt för att få dem att må bra. De vill inte ha några mespellar som ställer upp i vått och torrt. Könsrollerna har tagit en enorm skruv där. Nu är det vi män som är offren i förhållandena. Jag tror iofs inte att det är riktigt så illa, i alla förhållanden. Men på nåt sätt känns det som att det ligger någon sanning i det där. I min bekantskapskrets finns det väldigt många sårade och olyckliga pojkar iaf.. Männen är de som trånar medans kvinnorna vill ut och pröva sig fram. Skumt det där alltså.

Har kvinnorna helt enkelt tröttnat? Eller har vi sprungit om varandra på vägen? Vi ska ju mötas halvvägs trodde jag?

Sen finns det väldigt mycket ytligt och framförallt plastigt folk i vår del av världen, usch o tvi vale säger jag bara. Satt och kollade igenom bilderna på PA:s Luciavaka, bara en massa ytliga plastäckel. Huuäää! Jag gillar inte dagens ideal. Fram för mer naturliga tjejer som vågar vara sig själva.

Såna som du 🙂

Till helgen blir det rockklubb och ravefest! Blandat är gottigast. Mix it baby!

Skönt att få skriva av sig lite, tycker jag nog. Dags för tandborsten, sen ner på stan och ta bussen till jobbet.

Puss på er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.