working man

Jag kommer bara vara ledig de röda dagarna nu i jul, det är ju jättekul att få höra alla som är lediga mellan den 20 December och 7:e Januari. Jävla svin. Jag kommer förlora pengar på hela julgrejen, kan inte de röda dagarna vara på en helg.. fan!
Jag drömde nåt helt sjukt sjuka saker inatt, värsta äventyret i mitt undermedvetna. kan skriva en fantasybok nu nästan. Går inte ens att förklara. Skulle vara tufft om jag kunde, men det är lite svårt.

Säger bara en sak, timlön suger.

Sen har jag bokat två biljetter till sagan om de två tornen den 27:e, så om nån av någon anledning inte har sett den innan dess och vill se den med mig, hojta!
Sen har jag kommit på att så fort folk pratar om sex, att knulla och såna saker *grr* Så blir jag frustrerad, kan det ha någon bakomliggande orsak kanske? *PIK*

Jag riktade inte piken till någon speciell, bara rent allmänt alltså..hoppas alla förstod det. Fan, nu hände det igen. När blev jag sån? Ska iväg och handla idag tänkte jag. har ju för fasiken ingen frukost. Kanske dags att skaffa Icakort? Är det en bra idé?

Aj, mitt öra med..

”How do you leave the past behind
When it keeps finding ways to get to your heart
It reaches way down deep and tears you inside out
Till you’re torn apart”

En vers från Rent.

Vartifrån fick jag den befängda uppfattningen att allt som krävs är att man älskar varandra? Rädslan består. Men inte kärleken? Det tycker jag låter fel. Jaja.. Vilket skämt egentligen. Ödets ironi. Är det inte den ena så är det den andra. Mmm.

Att göra fel i ren protest kanske. Du är min hjälte för du vågar vara rak. Du är min hjälte för du ÄR precis så svag som jag. Hjälp mig, jag behöver dig, igen igen igen!

Och vad var det jag sa om att citera nu igen..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.