SISTA DOCKLANDS NÅNSIN!!

Ikväll blir sista gången, ska fan röja så totalt, ska totalvägra åka hem förräns de stänger, spelar ingen roll hur trött jag än är. Jag måste ha varit där en gång tills stängningsdags om det så ska ta livet av mig. Ojoj, vad skoj det ska bli. Pumpar en massa Son Kite och Vibrasphere så att hela huset skakar, mina grannar gillar det nog 😉 Tänk så många bra Live-acts jag sett och dansat till där och alla minnen. Nya vänner och bekanta. Bra ställe, kommer inte glömma i första taget. Visst finns det dåliga saker med, men det tänker jag inte ta upp här och nu. Nu ska jag fortsätta värma.. 🙂

Kommer du ikväll? skriv nåt..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.