JAG väljer!

Från och med nu väljer jag att må bra.

Jag läser just nu en bok som kan komma att ändra hela mitt sätt att se på tillvaron, det är något väldigt bra. Den är bra. Men jag kommer få kämpa. Men vill jag vara lycklig så är det ju självklart värt det. Kommer sannolikt citera boken vid flertal tillfällen, sen kommer jag säkert skriva och göra saker som kan framstå som egoistiska, men jag gör dem för min egen skull. Så tycker ni att jag agerar fel eller så, bry er inte. Mitt liv, mina val. Jag är en lika bra människa för det. Värdet ligger inte i ens handlingar eller ord, det bara finns där. Jag är värd nåt för min egen skull. Oavsett.

Kan säkert tyckas självklart för en del, men inte för alla. Men det ska bli en självklarhet i min verklighet. Att förknippa ens självvärde med sina handlingar och ord är fel.

Jag är bra. Jag är värd nåt. Jag är vacker på mitt sätt. Jag behöver inte. Jag måste inte. Jag vill.

Ingen kommer att tro dig.

Nybadad och vid gott mod. Tänkte skriva upp några av de ”budord” jag ska leva efter nu.

Klaga inte. För vem hjälper det?
Önska dig inte saker. Ta och gör nåt åt det.
Hoppas inte heller. Hoppet fördröjer bara förverkligandet.
Förverkliga dig och nuet hela tiden. NU NU NU!

För enbart då lever du ett lyckligt och fullt liv.

Och så är det Måndag imorgon och då ska jag jobba, sen ska jag fira nyår, vart har jag inte bestämt. Vart ska du fira, med vem va? Berätta…nån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.