*spyr*

Jag spyr på dagens materialistiska värderingar. Jag är inte värd nånting om jag inte kommer med presenter. Min närvaro duger inte. Okej, jag känner inte så. Ska fan be att folk inte ger mig nåt när jag fyller år. Så slipper man all jävla skuld och skam.

Varför jag reagerar såhär? Antagligen för att jag äcklas av mig själv. Jag kan inte förklara, men det är jobbigt. Måste älska mig själv för att kunna göra saker rätt. Just nu gör jag allt annat än älskar mig själv. Jag föraktar mig själv. Fan så dumt det är.

Jag ska ju inte göra det.

Jag vill inte..

Det dög gott och väl med en chokladkaka. Barn kan uppskatta så små saker. 🙂 Så det löste sig. Men ve mig. Jag ja..

Såg just dokumentären om Kent. Roligast var när de stod ute i Zurich och plinka på gitarrer och sjöng Jesus älskar mig.. innan hade de spelat nån sorglig låt. En av grabbarna kommenterade med, sjung nåt gladare så det slutar regna. När Jocke började sjunga Jesus… så började det ösregna!! HAHAH

Okej, med min berättartalang så hajade nog ingen det roliga, men skitsamma, jag apgarvade iaf.

Nu ska jag sova, för jag ska upp om 6 timmar.. WEO!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.