”bli inte gamla”

Idag när jag efter mycket om och men skulle ta mig hem från stan med 753 så kom en äldre herre i 70-årsåldern till busskuren. Han muttrade till oss som stod där, att det bara är besvärligt att bli gammal, bli inte det. Så jag ska minsann inte bli gammal.

Hur nu det ska gå till. Det är nog mycket man skulle undvika om det bara gick.

Uschlig dag på jobbet idag, fick ont mest överallt. Inte kul inte kul. Två såna kvar, sen hoppas jag att det är över med sånt. Inte bra alls.

Nämnde jag att slingorna blev helschysta. Guldslingor minsann. Fast lite mer hade inte skadat. vart lite väl svagt på vissa ställen. Men det funkar. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.