path of the righteous man

”The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish, and the tyranny of evil men. Blessed is he, who in the name of charity and goodwill, shepherds the weak through the valley of darkness for he is truly his brother’s keeper and the finder of lost children. And I will strike down on thee with great vengence and furious anger, those who attempt to poison and destroy my brothers, and you will know my name is The Lord when I lay my vengence upon thee.”

Åååh, så skönt att få sova ut! Ska aldrig gå och lägga mig senare än 22 hädanefter. Iallafall inte när jag ska upp tidigt. Vaknade av mig själv där ett tag, men somnade om. Drömde förstås om hur jag försov mig och allt möjligt.

Nu har jag sån fruktansvärd träningsvärk i ryggen med. Jävla skit då. Hoppas jag kan undvika den där isoleringen idag, vill inte gå omkring och ha klipulver över hela mig och få en massa jävla utslag.

Lalalaaa.. Hoppas det inte är alltför kallt ute..

Hann inte känna om det var kallt..
Däremot hann jag känna att jag inte alls ville jobba och så kom jag på att jag skulle ta ledigt Torsdag och Fredag. yeah right. Det fick jag ju inte..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.