we are family

Min familj är bäst! Jag älskar dem. Har kramat på dem allihopa. Love love love. Bra dag idag, absolut. Igår var trevligt och lite fullt med, ganska lagom, skum lokal och lite halvtomt med folk bara. Jaja.. Tack för igår, ni som var med.. Tack som jävlarns.

Jag är trött just nu. Annars så stötte jag på en söt tjej på busshållsplatsen i Hovsjö, som jobbar på Astra, har allt spanat in henne lite där. Hon var lite småfull och kände igen mig och så snacka vi lite grann 🙂 Fast det är nästan lite fjortisvarning på henne. Men söt som fan. En sån där tjej man kan bli lite betagen av.. Ska se om jag inte ska hälsa och se om hon hade kul ute på krogen, nu på måndag..

Annars då? Ja, vad annars? Vet inte, är för trött. Många bra intryck idag iaf. Spillde ut min cider som jag föra på här innan jag drog hemifrån igår, på tangentbordet, så det pajade. Nu använder jag det som GaZZe hällde Sprite på i somras..

JAG VILL VÄLJA FOTO!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.