mr. big spender

Ja, det har jag varit de senaste dagarna. Köpt en del saker som jag velat ha och så lite till 🙂

Digitalkamera
Hårddisk
RAM-minne
Två tröjor

Japp! Det känns nästan som att livet är lite roligare med pengar. Sen att jag trivs på mitt nya jobb skadar väl inte direkt. Livet känns bra. Sen kan det ju kännas mindre bra om sådär en vecka eller nåt, men det ska jag inte bry mig om. Sånt är livet.

Tror jag ska se lite på förhäxad, fixa in resten av mina mp3:or på den nya hårddisken och sen sova gott. Ska spana in nån resebyrå med, för att få lite inspiration för sommarens resa. Känns ju inte helt fel!

Nighty night!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.