she said

”När jag ser all den ondska som vi människor släppt lös..”

Älskat utan tvång.. ja.

Under ytan kan en god själ förgås.

Idag fredag, jobba till 21.45 typ. Sen då? Vet vad jag skulle vilja, men aja..
Måste bara ner på stan och köpa sl-kort först. Så jag kan ta mig till jobbet.
Imorrn åker jag och ett gäng andra på kryssning. Ska bli riktigt trevligt. Sen är det nattvecka och så kan jag ju se på Oscarsgalan, wohoo! Blir fjärde året i rad jag ser på det live. Härlig trend. Fast jag hörde att de kommer tona ner det rätt rejält pga världsläget. Kul liksom.. Vilken jävla värld vi lever i.

Nej, om jag skulle ta och äta nåt och traska ner på ”stan” 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.