she’s the one

If there’s somebody calling me on.. she’s the one.

Jaha, ännu en dag, dags att jobba, vill hellre sitta och snacka. Eller kanske mysa.. 😉
Videon till Family portrait med Pink är väldigt stark. Man känner verkligen för alla de stackars barn som slits mellan sina grälande föräldrar.

Jag gör rätt bra intryck på jobbet med, brukar sitta och snacka om en massa saker med Antzela. Hon är 21 år och har en son och så. Vi snackar om allt möjligt. Hon är verkligen imponerad 😛 Hon satt och försökte tänka ut vem av hennes kompisar som skulle passa bäst med mig.. Vad kan jag säga. Blir rätt smickrad. Jag berättar ju bara vad jag tycker och så.

Jaha, dags att traska iväg då.

Puss och kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.