maj sköna maj

Jaha, nu är det vår igen då. Förhoppningsvis. Idag eller igår kanske jag ska säga har jag varit på ett så skumt humör. Inget nytt förvisso. Men jag har inte orkat nånting och det jag orkade med gick inge bra så då orkade jag inte med det heller då. Skulle springa ett par varv i skogen men min kondition har visst havererat totalt. Tog ut mig totalt efter bara 500 meter. Tror jag gick ut för hårt. Får ta och kuta vid annat tillfälle då jag är mer vid mina sinnens fulla bruk. Livet är allt bra konstigt. Det går liksom inte att komma underfund med nånting nästan. Så fort man tror att man vet nåt så händer det nåt som får en att tvivla och må skumt. Fast det har ju inte hänt nåt.. Ibland känns det som att man är både blind, döv och dum i huvudet. Vad fan är det man ska göra för att få nåt? Jag hajar ingenting.. men det är väl inte meningen att man ska det.

Fast vem har sagt att det ska finnas en mening överhuvudtaget?

Jag ger inte upp, jag fortsätter.. som alltid.

DU ÄR SÖT! 😛

Jag insåg nåt inatt.. jag försöker förstå mig på folk för mycket. Det är kanske inte så man ska göra alla gånger. Men jag vet liksom inte hur jag ska göra annars. Jag vill känna att folk behöver min hjälp på nåt sätt. Att de kan få stöd av mig. När de vill. Men det känns som att de alltid har nån annan till det. Ibland undrar jag om det är nåt jag gör som gör att folk inte kommer till mig. Eller hajar jag helt enkelt inte. Nej, ingen idé att fundera mer på det. Om nån vill ha min hjälp vet de vart jag finns..

”I’m stupid, you’re smarter
I’m stupid thinking there’s a way,
That this could turn out right
I’m dreaming you woke up,
And I should have known from the start,
you were never mine
Cause if I could make you love me,
You’re out of reasons to stay make it
easy on yourself and don’t worry ’bout me
Can’t make you feel something you don’t
I’m crying, but don’t pity
I’m dying, but just walk away
I’m gonna be alright
Cause I was dreaming and you woke up
And I’m gonna miss you but I
I’m gonna be Alright
Cause if I could make you love me,
You’re not the one here to blame, I will make
it on my own
Don’t worry bout me”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.