shine on

Jag skulle gå och träna idag, men nej, eftersom vädret inte tillät att jag cyklade blev det att jag stannade hemma. Får fan ta och styra upp det här nästa vecka istället. Pappa ringer nog snart, sen kommer han och hämtar upp mig med buss sen ska vi åka till Ikea och handla madrass, måste ju mäta sängen, har glömt vad det är för mått. Så ska jag överföra lite cash med. Sådär..

Ikväll skulle jag kunna tänka mig att gå på Broder tuck och dansa, men jag får se om jag har lust eller ork. Får se får se.. kanske finns nåt annat skoj att göra annars. Som att mecka bokhylla eller nåt. Eller så kan man gå på bio och se X-men 2 🙂

Vi får se, nu ska jag ringa och höra hur det går för farsan.

De är på väg.. sängen är 140 cm bred och så vidare.. 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.