snurra min jord igen

Det var så väldigt sanslöst sjukt många som rörde sig på stockholms gator igår. Speciellt på ett ställe var det mkt vitklädda människor. Humlan, sen hela vägen till Stadion.. Känslan att blicka ut över alla dessa människor efter konserten var rätt makalös. Fy fan va häftigt. Varför inte göra om detta varje år? 😉

FOLKFEST!

Fast jag tyckte nog folk var lite väl fulla på en del ställen. Men med tanke på hur vi svenskar är.. det ska alltid supas när det händer nåt sånt här. Och de flesta var mest glada, ingen som var arg eller förstörde så. Men hur kan man vara annat än glad då man får se ett skitbra band på en stor stadio med tusentals människor.

Det var helt klart en väldigt trevlig upplevelse. Mer sånt för fan!

Ikväll ska jag iväg på ölbrännboll och ha skitkul!

Var på stan och käka glass till frulle med morsan, farsan, syrran och sofie, det var gott! Sen åkte vi och kolla på minibåtar.. 🙂 Köpte en drömfångare med.. ska hitta nåt bra ställe att hänga upp den på.

Snurra min jooord igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.