maybe i’m just blind

Ja, nu är jag ledig tills den 29:e. Tio dagar alltså. Ja, skönt antar jag.. har väl lite saker att se fram emot kanske. Har inget att göra direkt, men så trist. Bajs. Ska till Grönan den 28:e det är väl vad jag vet att jag ska göra. Fan vad tråkigt livet är då. Händer inte nåt alls, en del sitter och har höga betyg, reser, är sambo och förlovade och barn. Vad gör jag? Sitter här och gör inte nåt alls. Jobbar.. och sen då?

Jag kanske är blind, men det jag har känns inte så mkt värt rätt ofta. =/

”Somebody save me”

Mjaa, jag vet, man är sin egen lyckas smed och bla bla blaaaa!
Ge mig min dator förihelvete!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.