älska är svårt va?

Jo, jag vet..

Fast det är lite mystiskt hur man kan vara livrädd för kärlek och att älska och samtidigt vilja ha den och kunna besitta kraften att inneha den. Men det är väl så det är bara. Varför.. får ni fråga nån annan.

Ja, imorrn är sista dagen sen är det semester!!! 🙂
Så fu*king jävla underbart. Ska se till att få tån hel igen och sen så ska jag röja som fan och vila och sola och ja, allt möjligt.

Nu ska vi se, jag kom hem från jobbet och så var jag rätt trött. La mig och tänkte sova typ 40 minuter, sen så vakna jag nästan 6 timmar senare.. OJ! Klockan väckte visst inte mig. Jaha, vart ska det här sluta?

Började just röja i köket, sortera disk.. visst låter det illa, att man har så mkt disk att man måste sortera den. Men så är det iaf.

Fortsatt med att dona i hemmet, fortsätter jag såhär kommer lägenheten vara ren och så om några dagar. Fick förresten ett erbjudande om en lägenhet via Telgebostäder, ska ringa på måndag och berätta att jag är intresserad, om inte de hinner före, jag talade in på svararen och sa att jag var intresserad. Så det blir väl lägenhetsvisning i veckan, jag var dock på 5:e plats först.. Vi får se.

SEMESTERN har börjat!! 🙂 Utgång ikväll och picknick och techno imorrn, lovely!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.