kattunge

Funderar kraftigt på att skaffa mig en liten katt. Syrran och dem har just skaffat en och det finns två kvar från den kullen. En liten grå sak tydligen, låter väldigt lockande, men jag får se.. Ska väl åka och kolla på den först.

Men det vore ju inte helt fel.. men isf måste jag skaffa saker som kattbur, för hemresan. Kattlåda, kattsand, kattmat, KATT KATT KATT! Och sen måste jag ju veta en miljard saker och göra mitt hem kattsäkert. Hur gör man det då?

Ah, det bästa är iaf att katten redan ska vara avmaskad samt rumsren.. den kostar 100:- =) Ahh, jag är så frestad!

Hur ska jag göra tycker ni? Skriv i gästboken!!

Jag har fortfarande kval, de är ju så übersöta! Så jävla ofta är det väl inte som jag är borta heller? Jag är kanske väck nån gång i månaden. Om ens det, mest nu på sommaren med. De kan ta sönder möbler, de hårar, är det argument mot att jag ska skaffa katt vet jag inte riktigt om jag håller med..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.