grilla i årsta

Jau, igår var det grilla i Årsta med Hallon, meget trevligt. Vi lekte i lekparken, snurra och hoppade upp och ner och kasta frisbee, ja, det var skoj. Sen snacka vi och grilla mat förstås. Efter det gick ett gäng hem till Angie och hängde, kolla på Mora träsk och garva. Sen tog jag nattbussen hem. I Huddinge så går Robbiz på, jag anar att det är han men jag är inte säker så jag sa inget, men han gick av en station senare, full och skränig och helt lost. Jaja, kom fram till att det var han på irc tidigare idag, helsjukt egentligen.

Idag fick jag ta Micke (jesterns) biljett till Robbie Williams, han har feber så han kunde inte gå stackarn. Så jag får gå och se Robbie trots allt! Fast han verkar inte gilla Sverige och sina svenska fans :/ Trist, vi får väl motbevisa då. Att vi kan röja!

Japp.. så är det. Satan vad denna dag blivit omplanerad många ggr.. man vet aldrig vad som händer. Nästan lite spännande. Men imorrn börjar jobbet igen.. guaääh! Upp 05 och ta sig till jobbet på egen hand, kul.. men det kommer nog vara rätt soft. Lär inte vara full rulle förräns om typ några veckor tror jag. Bye for now.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.