Bra måndag!

Till skillnad från många andras måndagar, så har min varit rätt skön. Är så jävla glad att slippa gå upp 05. Det sög verkligen att göra det första veckan efter semestern. Men nu jobbar jag eftermiddag. Ska jag orka berätta om min helg då?

I fredags var jag på Kalas alldeles själv, synd om mig, jag har inga vänner.. 😛 Nej, men de jag känner som skulle dit hade biljetter till Lördagen, så jag gick själv. Satt där i den gassande solen och kolla på folk och de mms som syntes på en stor skärm. Sen spela några band som jag inte är så insatt i, sen var det Magnus Carlson från Weeping Willows, som jag gillar. Fast han var lite tråkig. Sen Winnerbäck, som var bra mkt roligare att se. Drog efter det, skulle ju upp och jobba dagen efter.

Jobbade 12 timmar, 06 – 18. Sen skulle jag in till stan där jag träffa några kompisar och snacka, drack först på Söderport. Sen gick vi till ett 18-års ställe. 😛 Dansa och hade kul. Sen i Söndags var jag i Rålis med ett gäng och lira volleyboll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.