Såhär är det kanske

När man lever och bor alldeles själv och kan göra som man vill utan att någon lägger sig i speciellt mycket, så är man liksom van vid det. Jag sitter ofta, nästan jämt vid datorn eller framför teven. Det är det enda jag gör hemma, förutom om jag lagar mat, diskar, badar eller är på toa. Städar gör jag då och då också. Eller gosar med katten. Annars händer det inte så värst mycket i mitt liv på min lediga tid då jag inte gör nåt speciellt, som att gå på bio, gå ut och dansa, eller gå på fest eller vadsomhelst. Det är vad jag gillar att göra hemma i min ensamhet. När det kommer folk hit på besök så är det oftast av en anledning. det ska ätas, monteras upp nåt, eller så kommer man för att hämta mig. Jag är rätt kass på att få en harmonisk och naturlig klang på de ytterst få besök jag har som liksom inte går ut på nåt speciellt. Just i detta fall så var det kvinnligt besök som tydligen inte uppskattade att jag satt vid datorn och jag vet ju att det förekommit tidigare. Men det ingår liksom i mitt liv att sitta där. Fast man ska ju förstås visa sin respekt till sina gäster och framför allt damerna. Så jag har lovat att det ska inte bli nåt onödigt datande vid besök. Så är det 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.