exakta kopior

Går man på krogen i dagens Sverige får man se en modeuppvisning. Alla är modeller och ska visa upp sig på dansgolvet. Är man nykter så stör man sig på det. 😛 Jag åtminstone, fast dansade gjorde jag ändå. Var kul, sen sprack nåns byxor och då åkte man hem. Var rätt lagomt.

Igår var jag hemma hos Andreas och käka med han och Oskar. Softade mest och fick skumma samtal, men köttbullarna var ju rätt avslöjande. Nu kom jag på den skyldiges namn med. Ajabaja!

Idag ska jag på Grönan, snacka om att passa på i sista sekund. Har inte varit där på hela sommaren och idag är sista dagen. Bara det inte är för mkt folk och för dåligt väder.. *hoppas*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.