señorita

”Señorita, I feel for you..
You deal with things that you don’t have to.”

Ikväll: Ondskan, sen ut.. Får se om jag blir någe party, var ju bra länge sen nu.
Imorgon: Ska definitivt ut och dansa. Vart jag hamnar är en annan femma.
Nu: Ska jag gå till bussen.

Men jag tycker att det är jobbigt. Eller jag är off liksom. Men jag reder mig nog. En bra film ska nog få igång mig och sen kanske alkoholen gör resten? oskar är bra med iofs, så han och jag kanske kan ta tjuren vid hornen och komma fram till nåt vettigt ikväll, vem vet. Känns som att han varit med om sånt som jag känner igen mig i rätt bra.

”It feels like somethings heating up, can I leave with you?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.