24

Jaha, så fyller man år igen då. Vet inte riktigt hur jag ska ställa mig till detta, men jaja.. det blir nog fint ska ni se. Kom hem rätt tidigt nu i morse, fast det var sent. 6 ungefär. Och nu har jag ont i tån, men det var det bannemig värt. Mauro Picotto var sketbra! Mycket bättre än när Hong Kong spelades kan det inte bli 🙂

Nu ska jag städa undan det lilla som ska städas och fixa lite dricka. Sen får vi se om jag inte installerar min nya dvd-spelare i datorn. Hoppas kablage medkom.

Tack för alla grattis!

Såhär kul hade jag.. jag vet jag ser sjukt sliten ut, men tänk på svetten, det är en indikator på hur mkt man röjer och ju mer man röjer desto härligare är det 🙂 Tack för sällskapet L-Å!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.