you give me that look

Jag ska återuppta mitt rollspelande. är mitt uppe i skapandet av min rollfigur. Han ska heta Kaleto Murale. Hans yttre är inspirerat av mig själv och Andreas Wilson. 😛 Han ska ha samma blick. För den blicken är grym. Såg filmen i Fredags, väldigt bra var den. Fast jag tycks inte beröras riktigt på samma sätt som andra, visst blir man lite sur. Jävla idioter är vad de är. Men jag som sett enmansföreställningen med Benny Haag.

Ja, jag visste ju vad som skulle hända. Jag tycker det är skitbra att han kan stå upp för sig själv i filmen, det imponerar. Tänk om man kunde vara lika självsäker. Fast det är ett rätt högt pris han får betala. Det jag tänkte mest var ”Fan va rätt”, när han ger igen. Ska inte avslöja mer nu 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.