fucking ey!

Att sitta vid en dator med internet för första gången på ett bra tag känns ju skumt. Jag menar, hur ska man göra? Webbmailen går inte att kolla heller. Den är sepe. Nej, men jag känner att jag har ingen koll på vad jag ska här och göra just nu. Kan säkert skriva flera noveller om vad jag gjort och vad som hänt. Fast i själva verket händer det väl inte så mkt. Jo, jag ska vara med i en film som en kompis regisserar. Skoj skoj.

Jag har piercat mig i bröstvårtan! Jag har nästan fast tjänst på jobbet snart. Det går åt det hållet iaf, med närapå 5 lediga tjänster. Vi ska börja med 3-skift från och med våren, vilket är det bästa som kunde hända. På det mer personliga planet då. Ja, jag kan inte klaga. Jag är nöjd med tillvaron. Har mina vanliga grejer att arbeta på förstås. Men det var ju inget nytt.

Uhm, jag tycker det är rätt trist på krogen nuförtiden. Var på ett Box och kick-pass förra tisdagen, skoj. Mer sånt och simning när piercingen läkt lite mer. Käkade pizza för 800 spänn, fast de egentligen skulle ha kostat 200:- så lite extra spänning har man ju haft med.

Sen är det det här med förhållanden. Nej, inte just nu va? Jag klarar mig själv. Inte för alltid förstås, men för nu. Åååh, ett gb-inlägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.