livsstrategi

Jag måste komma på en livsstrategi. Alltför länge har jag låtit saker i mitt liv gå lite som de velat, tänkt att det löser sig och så. Visst har de löst sig allt som oftast, men.. Om jag hade planerat, siktat och kämpat istället, vart hade jag hamnat då? Ingen idé att spekulera i det, men det kan ju vara en tankeställare. Så nu ska jag försöka ta tag i det här så kallade livet. Det som främst motarbetar mig är en känsla av meningslöshet. Rent allmänt. Jag menar, i allt jag ser finns saker som är töntiga, löjliga patetiska osv.. människor, yrken, sätt att vara..

Men egentligen, varför bry sig, bara man har kul? Mm, tja.

Ikväll ska det jobbas. Imorgon ska vi fira farsan. 🙂 Sen ska jag jobba igen. Sen är det ledighet och då ska jag börja lära in repliker. Måste få in dem.

Dr. Phil ska vara min livsstrateg 😛 Köpte en bok med honom för några veckor sen. Började läsa den igår.

Han är bra utom när det gäller att han är en sån där amerikansk patriot. Där har ni en bild på mig, ifall ni glömt hur jag ser ut. Har dock lite längre hår nu..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.