latmask

Äh, orka göra nåt. Orka hämta ut biljetter till sagan om konungens återkomst på onsdag. Varför måste man hämta ut dem idag. Kan man inte göra det imorgon. Varför måste man hämta ut dem i Stockholm? Måste jag köpa en liten julklapp? 😉 Nej, jag måste ingenting.

Idag hade det hänt massor när jag vaknade. Fick brev från SU och PV. Kom in på utbildningen jag sökte på SU, fast jag inte kompletterat med gymnasiebetyg. Verkar ju suspekt. Men aja.. skönt att veta. Ifall att jag inte får jobba kvar. Eller tills i höst då jag förmodligen börjar plugga igen. Högst troligt. Verkar inte vara en alltför populär utbildning, men det gör detsamma. Den verkar vara ett bra sätt att kunna uträtta nåt i sitt verksamma liv. Mm, aja.. 🙂

PV = Pliktverket. Jag ska förstöra dokumentet där min krigsplacering finns. Men jag fick aldrig nåt sånt så.. jag kan consider it destroyed.

Fick julkort med.

Orka åka till nån och hitta på nåt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.