rädda barnen

Jag är medlem i Rädda barnen. Jag funderar på att engagera mig i nåt. Det har hänt förut att jag velat aktivera mig och kämpa för nåt, men jag har inte vågat ta till mig vad det nu har varit som krävts för att kunna genomföra det. Nu är frågan om jag ännu en gång, bara ska fundera och låta det vara. Agera, reagera och interagera är viktiga saker i livet. Men gör jag det? Neeej.

Jag menar engagemang är inte direkt min starkaste sida. Att våga göra saker man som man inte kan eller iaf inte brukar. Slår två flugor i en smäll. Hjälper utsatta barn och utmanar mig själv. Men vi får se.

Sen funderar jag på att kanske åka till Chicago i sommar istället, precis innan mina studier, en vecka. Gå på The GT Convention. Rollspelskonferens typ.

Nu ska jag iväg hej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.