still sick

Japp, hemskt sjuk. Är det inte en genomtäppt näsa så är det skallebank av värsta sort. Också envisas jag med att sova helt sjuka tider. Vaknade 03 igår natt och var uppe till 11, sov till 19 och nu är jag uppe. Har lyckat se hela Steven Spielbergs miniserie Taken. Otroligt bra. Ska se om jag orkar mig på nåt annat i filmväg nu..

I came undone this morning.
All my fears were gone, just like a newborn child.
In this sweet surrender I found something beautiful..

Jävla snorhuvud. jag vill sova. NU!

Fick sova till slut. Nu är jag nästan frisk helt plötsligt. Kliar mest i halsen. Men ja, snoret är nästan väck iaf. Men jaha. Nu kom huvudvärken. Måste åka och handla med. Fan vad jobbigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.