krypa under en sten

Jag vill försvinna under en sten och bara slippa det här nu. Huvudvärk, snor, blaa. Jävla katthår överallt, fast man dammsuger flera dagar i rad. Ska fan dammsuga flera gånger om dagen. Nu har jag gjort det en gång, vädrar för andra gången idag. Måste ta reda på mer om hur det är att plugga beteendevetenskap. Måste ha mer fakta om allt. Off I go..

Eller så skiter jag i det. Mycket märkligt att ha såna här problem. Tänk hur många som skulle önska att de kunde jobba eller plugga överhuvudtaget, jag har valet att göra vilket av det. Det är helt upp till mig. Valmöjligheterna är mina, men ändå sitter jag och gnäller som att det är världens hemskaste sak.

Jag orkar inte gå ut och gå, men ändå finns det massor med människor som skulle ge sin vänstra lilltå för att få den möjligheten. Fan vad bortskämd jag är. Ingen distans, inget perspektiv. Måste kanske hitta lite sånt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.