from dusk

Jag har gått upp kring 05 hela veckan. Skönt att få sova ut och vakna 08. Käkade Tacos till frukost. Dammsög en del nyss. Det behövdes. Har försökt få tag på en tid på Telgeakuten hela veckan, men det har inte gått. Better luck next week. Jobbade till halv 4 igår, sen gick jag till min busshållsplats. Tog bussen till Nordic sun, solade en kvart. Det tog rätt bra, har solränder efter kallingarna på låren. Gick sen och lämnade min extranyckel hos min moster, eftersom jag glömde mina egna nycklar hemma tidigare i veckan.

Sen gick jag och hämtade ut några böcker jag beställt på internet. Kom hem och badade och sen så blev jag medlem på Famefactorys hemsida så jag kunde ta del av alla klipp och nyheter och tjafs. Satt och bläddra igenom det tills klockan blev 20. Dags för sista delfinalen i melodifestivalen. Helt klart mest roliga omgång. Två riktiga schlagerdängor gick vidare. After Dark var ju klockrena 😉

Likaså Lena Ph, men ett tag undrade jag vad hon höll på med. Stå och åma sig mot mikrofonstativet sådär 😛 Märktes att hon hade rätt inställning till hela tävlingen iaf, inte alltför seriöst. Verkar nästan vara ett genomgående tema, okej, det finns mer seriösa låtar förvisso, som är bra med. Jag vet inte vad jag ska heja på, men det är iaf rätt låtar som gått vidare till finalen i globen.

Sara Löfgren – Som Stormen
Sandra Dahlberg – Här stannar jag kvar
After Dark – La Dolce Vita
Siw Malmqvist m.fl – C’est la vie
Petra Nielsen – Tango
E-Type – Paradize
Fame – Vindarna vänder oss
Lena Ph – Det gör ont

Sen har vi den s.k. kvalfinalen ikväll då. Jag tror att det blir en hård kamp mellan, Fredrik Kempe, Anne-Lie Rydé, Andrés, Bosson och Bubbles. Men man vet ju aldrig. Sen ska jag se på famefactorys veckofinal. fast kvalitén på den lär vara rätt låg, efter vad jag hört i veckan.

Nu ska jag läsa, se på nåt på teven, eller nåt..

Orden ”So what do you do when all your dreams come true?” sätter sig liksom lite på tvären i min bok.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.