Vad är din roll?

Vad är en roll? Nåt man låtsas vara för att känna att man är av betydelse? Jag tror det. Alla spelar olika roller. Medvetet eller omedvetet. Mer eller mindre. Vissa flummar runt, andra är ambitiösa och målinriktade. Har en klar eller väldigt oklar bild av vad de vill få ut av livet. Jag tror att man måste ha ett starkare psyke för att kunna skita i allt. Fast på ett sätt måste man vara stark och disciplinerad för att klara av att upprätthålla en målinriktad livsstil. Fast grejen är att jag tror att de kanske drivs av sin rädsla av att inte kunna känna sig behövda, viktiga osv. Så kan det faktiskt vara.

Det är ungefär som om man klarar av att vara ensam eller inte. De som är som mest sociala klarar inte av ensamheten, därav deras sociala förmåga. Andra som är mer osociala klarar av ensamheten, annars skulle de inte vara osociala. Ja, det kan ju variera i olika grader.

Min roll i det hela då? Ingen aning. Jag är rätt så flexibel tror jag. Eller så skiter jag i det. Jag är inte så mycket för roller överhuvudtaget. Det har liksom inte anammats så mycket i mitt liv. Jag hoppar gärna över stereotyper och blandar hejvilt, bara för att slippa hamna i fack. Jag har en massa attribut som tillhör olika grupper och så, men jag tar aldrig på mig en hel identitet. Det är för tråkigt, för enkelt.

Vill inte samhället ha mig så, så skiter jag väl i det. Screw society! Vive la libertad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.