did it ever make sense to you

Brunhårig igen.

Man skulle inte färga håret om man hade irriterad hårbotten eller sår i huden, räknas bulor? Jaja, det gick ju bra ändå. Hoppas jag. Har lite ont i huvudet, men det kanske har med gårdagens aktiviteter att göra. 😛 Lilla jag var på Kharma av alla ställen. Det trodde jag aldrig. Jag var fylletrött och seg, men jag dansa en del ändå.

Idag ska jag rida på en stor häst är det tänkt. Sen ikväll blir det ju melodifestival i stora lass. Vet inte om det blir här eller i öh, vad heter det? Kan man säga i skogskyrkogården, eller ska man säga på? På låter ju riktigt sjukt. Vid skogskyrkogården kanske? Ja, där iaf.

Kan även konstatera att jag aldrig mer kommer jobba helg i princip. Inte på Astra iaf. Inte som i tidigare fall. Så mitt liv kommer förhoppningsvis få ett rejält uppsving. Kan ju iallafall hoppas på det. En nattvecka, sen är det jag som är ledig för sista gången.

Känns som att med våren kommer en massa skoj. Hela vintern har allt legat på is och varit händelselöst. Jag har inte orkat ta tag i nåt heller. ÅÅååh, massage tack! Nej, men nu händer det helt plötsligt en hel massa saker framöver.

Nu ska vi se. Ja, den här helgen är fullbokad. Nästa helg ska jag umgås med familjen. Ska till badhuset är det tänkt. Simma en massa längder. Leka i äventyrsbadet och kanske basta. Ja, sen är det kickoff med nya cheferna, även en gemensam idrottsdag med hela fabriken. Så är det ju påsk med.

Sen var det några technofester som jag ska gå på. Tänkte köpa mig en ny cykel. Så jag kan börja cykla till jobbet. Fick veta igår att jag är först i kö till en lägenhet, bara några hundra meter från där jag bor nu. 40 kvm. 2975:- i hyra. Nu är frågan, ska jag ens besvära mig med att gå på visningen? Undrar vad Telgebostäder har för policy på uthyrning i andra hand? Får kolla upp det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.