I did it!

Ett litet steg för mänskligheten, men större för mig. Jag ringde till tanten på Telgebostäder och fick en tid för visning imorgon klockan 15. *pustar ut* Fy fan så skönt. Jag vet inte varför men jag blir rätt nojig av sånt här. Var ett bra tag sen jag ringde om nåt sånt med, så det var väl kanske på tiden. Nu ska jag vila så jag är pigg och kry inatt. =)

Sådärja, nu har jag varit duktig och betalat alla mina räkningar. Man ska kanske fortsätta vara duktig och sitta i telefonkö till csn så det ordnar sig med den där avbetalningen som hamnade på fel konto? För de svarar ju inte på mitt mail direkt.Jaha, får väl göra det då.

Nehe, de ville inte prata med mig, blev bortkopplad av de satarna. Jag funderar och jag funderar. Vad ska det bli av mig. Ska jag plugga eller jobba, eller vadå? Vad vill jag längst längst inne göra? Helst av allt vill jag ju vinna några miljoner och bara dra från landet. Men hur skulle det gå till då?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.