overcome your mind

Kontroll över sinnet. Det är makt det. Att kunna pressa sig till totala max och inte ge upp, bara kämpa vidare. No pain no gain. Smärta är bra. Kärringar ska dö. Jag kan berätta att i lumpen var jag en kärring. En del ser det som att man är svag, andra att man inte är byggd att klara vissa saker. Vore spännande att kanske testa att pressa sig. Men då ska det vara nåt som man verkligen känner är mödan värt. För min del så är det omöjligt att annars klara uppgiften.

På jobbet är det lite så, man kan klara att jobba timme in och ut, med stress och massor att göra. För det gör man liksom på rutin och det flyter på rätt bra ibland. Det gäller bara att man inte stannar upp och vilar, för då blir det tungt att komma igång igen. Så är det nog med det mesta. Man ska mest köra på och inte känna efter alltför mycket. Vilket jag tenderar att göra ibland.

I vissa situationer kanske man ska låta bli att känna efter. Bara köra på och skita i allt runtomkring. För det är mest distraktion. Nån gång skulle man pröva att hålla sig vaken så länge som möjligt. Bara för att se hur länge man klarar. Där har man ett sätt att mäta både viljestyrka och fysisk styrka på en och samma gång. Hur länge orkar kroppen hålla igång. Technofester är också bra. Då kan man dansa som en tok. I flera timmar och hålla sig vaken.

Nu har jag varit uppe sen 16 igår, så jag ska sova. Ha en bra fredag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.