rise and shine

12.55

Med ett plupp vaknade jag 11.30. Trodde först att det stod att klockan var 13.30, men så var icke fallet. Idag är en ny dag. Igår var en rätt så produktiv dag. Får se om jag hinner med än mer saker idag. Igår så ringde jag och ordna upp strulet med CSN. Var nere hos telgebostäder och snackade med dem. De ska kolla upp alla grejer de kollar sen återkomma idag nån gång. Sen blir det förmodligen kontraktskrivning.

Sen skulle jag kolla om jag kunde klippa mig och det kunde jag, men inte förräns 16.30, klockan var då drygt 15. Så jag gick på stan och shoppade lite schampoo och balsam och vipps tre tröjor. Handlade käk med, sen åkte jag hem. Sen gick jag ner på stan igen. Klipptes och köpte toning. Så nu har jag mörkt brunt hår. Blev en hyfsad frilla.

Idag har jag hunnit med att sortera tvätt. Funderar på om jag ska våga gå ner till tvättstugan och skriva upp mig, eller om jag missar samtalet från TB då.. men å andra sidan, kanske inte får nån tvätttid då. Vilket jag verkligen behöver..

Annars då. Ja, det är ju uppåt, med reservation för avsaknaden av vissa saker. Men vad ska man göra?

14.20

Jaha, var nere i tvättstugan, som är upptagen till typ på torsdag. Om man inte vill tvätta 06 på morgonen då, vilket jag helst undviker. Vad fan ska jag göra nu då för att känna mig duktig. Har ett behov av det såhär i väntans tider. Får snart krupp.

14.39

JAG SKA FLYTTA!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.