Flyttdags!

Jag behöver frivilliga som kan hjälpa till att bära grejer. Systrar, vänner, ja, vem som helst kan få hjälpa till, jag lovar. Det kommer bjudas på inflyttningsfest som tack. Just let me know when you can. Gärna nu till helgen. Det är inte så fasligt mkt som ska flyttas. Ca 10-12 kartonger, en loftsäng, en soffa, två bord, en fåtölj, en tevemöbel, två databord med tillhörande datorer, en stereo, en skrivare, en hylla, några tavlor, en teve, en video och en dvd-spelare. samt lite smått och gott. Anmäl er i gästboken. Finns förståelse om ni ska fira påsk eller nåt annat. 🙂 Ni får gärna ha bilar med. Transportmedel är bra att ha.

Jag har målat hela dagen idag. Fan vad duktig jag är. =)

Jag tror jag ger upp hoppet om mitt hår. Ser ju förjävligt ut. Bättre med inget hår alls då. Faktiskt. Imorrn går jag nog till första bästa frisör och ber om en rakning. Blir billigare så med. Praktiskt.

Hmm, blir på Måndag flytten. Kanske inte behöver någon hjälp, men om ni hemskt gärna vill så.. 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.