Träningsvärk

Kan man säga att jag har, går inte att röra sig utan att det känns. 5 intensiva innebandymatcher känns. Jag hoppade ju in och hjälpte ett annat lag också. Vi (laget jag spela med, inte de jag hjälpte) gick ända till final obesegrade. Men i finalen föll vi med 2-1. Blev mycket ruff och gruff där. Blir väl så när man vill vinna. Synd att mina 3 mål inte kom i sista matchen. Kul att få göra mål även om jag inte fattar hur det gick till. Jag bara sköt så satt den. Utan att sikta, för det kan jag inte. Jag mest vispa in den.

Ja, nu ska jag ner till gamla lägenheten och fixa lite tror jag.

Jag kom aldrig till lägenheten, jag hittade det jag behövde här, så nu har jag ett databord igen. Skönt som attan. Fast det blev två skruvmojänger över som jag inte alls förstår vart de ska sitta. Fattas två på ett annat ställe som jag inte heller förstår nåt av. What the heck.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.