Det är dags.

Att slänga sig i sängen och få lite skönhetssömn. JHag har handlat bokhyllor och tv-bänk idag :)) Imorgon ska världens bästa pappa sätta ihop det åt mig när jag är och jobbar. Så när jag kommer hem är det klart, förhoppningsvis 😛 Då jävlar ska jag röja allt. Sen är det köpa gardiner, fixa klädkammaren, sätta upp tavlor och dona lite i köket som gäller. Måste fixa nån lösning i badrummet med, får nog bli en duschkabin, får beställa en nån dag här. Skitbra blir det.

Hårt att träna idag. Hade sån träningsvärk i övre partierna av torson. Bröstmusklerna och triceps var som jag vet inte vad. AJAJAJ. Men det blev bättre av lite träning. Man botar träningsvärk med mer träning helt enkelt.

Gonatt på er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.