Lustigt..

Hur världen kan se så annorlunda ut i ens egna ögon ibland. Gräset är grönare på andra sidan tv-skärmen. Fast det är påhittat. Händer det inget för att jag inte tillåter mig själv att leva? Antagligen. Men det är ju så läskigt att leva. Och ännu har ingen gett mig någon anledning att sluta upp med att leva ett inaktivt liv. Om ni hajar vad jag menar. En dag kanske jag kommer ångra de timmar jag ödslat, men just nu gör jag inte det. Varför, what’s the use?

Är förövrigt sjuk. Stannade hemma från jobb och ska väl vara hemma idag med, se till så jag är riktigt frisk innan jag slänger mig in i karusellen igen. Kurerar mig med teve och en massa glass och sånt.

Undrar hur livet hade sett ut om man var en sån där människa som levde ut sina tankar och var spontan. Alltså riktigt spontan. Trygghet borde inte vara en faktor. Men tyvärr är den det. Trygghet är tråkigt tror jag. Eller jo, det är den ju. Men å andra sidan ska man ju inte heller vara dum. Dumdristig. Men vardagen borde gå att piffa till lite liksom. Får fundera vidare på detta senare idag. Nu ska jag slagga.

Godnatt.

Hemma sjuk idag med. Men imorgon ska jag nog kunna jobba. Sverige spöar letterna i hockey. Har på matchen i bakgrunden, medans jag lyssnar på webbradio från www.tranceairwaves.com oxh surfar lite. Har just diskat lite. Ja, snart är det Buffy. Typ NU!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.