fri som en fågel?

Pank och bekymmersfri? Ptjaa, kan väl stämma in på undertecknad. Jag lever på som jag alltid gör. Ska sova egentligen, men vill skriva lite. Nu är det sommar igen, en härlig årstid. Finns massor med saker man kan göra och se och ta för sig av. Lite dålig tajming på ekonomin bara kanske. Men jag får ju lön lagom till semestern. Sen har vi det där med aktiviteter under den med. Kanske är mer begränsad än jag tänkt. Har ju en katt att tänka på. Henne kan jag ju inte lämna vind för våg i hur många dagar som helst. Nej, det går ju inte.

Det här blev inte som jag tänkt mig.. Kan inte formulera det jag vill säga. Så jag ska nog sova. Ska ju cykla till jobbet imorrn för första gången på över ett år säkert. Eller så rullar jag dit på inlines. Vilket som måste jag upp i tid så jag hinner käka gröt innan 🙂

Godnattkram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.