Värdelöst utan pengar.

Varför går jag och blir pank för första gången på nästan ett och ett halvt år för? Särskilt nu när det är en miljard fester jag vill gå på. Bara den här helgen missar jag tre stycken, förra helgen missade jag två. Fast jag gick förvisso på två då. Ge mig ett sl-kort och tusen kronor, sen är jag nöjd. Jävla skit. Går inte det att lösa? Då får jag stanna hemma och njuta av mitt egna sällskap. Lyser solen imorgon kanske jag åker till Hovsjö och solar, eller nåt.

Annars får jag fippla hemsida, dator och musik och film och sånt. Sånt jag alltid gör. Synd att missa att bli klämd på rumpan bara. Alltid trevligt. Särskilt när söta flickor gör det. Aja, får väl vänta med sånt då.. kanske.


Ohh, jag fick tag på ett sl-kort! YES! Jag slipper isolera mig. Jag ska på fest! Jihaaa! Hämta kortet, handla lite mat och sen sova. Sen måste jag hitta nån som jag kan möta upp så jag hittar till festfan. I värsta fall får jag hitta dit på annat sätt. Ibland har man tur. 😉 Får inga nyp inatt, men sånt är livet. 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.