TACK!

Många tack går ut till L-Å som lånat mig pengar så jag kan få nåt att äta fram tills nästa lön. Verkligen hur snällt som helst. Men det visste vi ju alla att du är. 🙂 Tack tack tack!

Livet ter sig som en lek just nu nästan. Tar det mesta med en klackspark, känns det som. Försöker iaf att inte hetsa upp mig mer än nödvändigt över saker och ting. Känns rätt så onödigt i dagsläget. Det enda som stör är väl min halsbränna som jag haft några veckor nu. Rätt obekvämt. Hoppas bara inte det är början på ett magsår. Jag menar, varför skulle jag få magsår? Jag stressar inte nämnvärt, eller så är jag väldigt omedveten om det.

Kan ha varit all stress runt flytt och oro som gjort sitt iofs. Men imorgon 18.30 ska vi besikta gamla lägenheten, sen kan jag väl se slutet på den historien. Tack och lov. Ska bli så skönt. Sen är det inte långt kvar till semestern. V. 27 börjar den, alltså midsommar och 4 veckor framåt.

Blev en del fester i helgen, hela tre stycken, även fast jag i det närmaste var pank. Men tack vare L-Å:s tidigare nämnda lån så kunde jag ta mig in på några fester. Utan att oroa mig för svält. Tack går även till TrasselSuS för hennes bidrag till min helg. Tackelitack!

Blev ju värsta tackfesten här i dagboken. Får tacka än mer på Lördag. Två fester då, pantfesten med jobbet där vi ska använda upp alla pengar vi fått in genom att panta burkarna som alla slänger på jobbet, har blivit en del. Kan ju bli trevligt. Sen ska jag vidare på inflyttningsfest.

Hewlgen efter ska jag åka tacobåt, då vill jag att kollegorna kommer över på förfest. Får se om de bangar som vanligt eller om det blir av. Jaja..

Livet leker när det är sommar tror jag 🙂

Nu ska jag till ”Grands taverna” och äta tror jag.. 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.