Självbedrägeri

Utter cold selfdeception. Deceit. Ja jävlar. Folk gör det så bra, även jag. Jag undrar hur det ska gå, men jag skiter i det. Nej, jag vet inte. I just don’t know. Men ibland när jag ser hur folk är så undrar jag. Vad ser man hos andra som man inte ser hos sig själv? Jag kan se tvivelaktigt beteende och felaktiga motiv, men ser jag dem hos mig själv? Fast ibland undrar jag hur folk tänker.

Å andra sidan måste man ju tillåta sig göra misstag, men att göra dem konstant vet jag inte, sen måste man ju ta hänsyn till att alla inte har samma åsikter och värderingar som en själv. Det gör ju att man nästan självklart kommer undra vad de håller på med, eftersom man själv inte har samma syn på situationen i fråga.

Socialt samspel är svårt. Särskilt i denna värld med en massa ytliga värderingar och krav. Sen får man höra en massa intryck som ger en olika budskap om hur man ska bete sig och vara för att uppnå olika saker, men oftast så funkar det inte. Ta det här med hur man får sig en partner bara. Man ska spela på sin könsroll, man ska vara känslig, man ska inte blotta sig för en tjej, man ska ditt, man ska datt.

Vad ska man tro egentligen? Kommer sluta med att man är den man är och sen får man hoppas på att nån går på det. 😛 För en del är det så lätt, de bara kör på, raka rör utan att blinka, för andra är det betydligt mer komplicerat. Som jag, jag lägger in alla små bitar och analyserar och processar. Blir oftast error och då står man kvar där utan resultat.

Ska sluta tänka så mycket och bara göra med andra ord. Yihaaa.

Men så är det det här med att få nobben. Jag vill verkligen inte vara snubben som när han visat intresse och sagt sin mening för höra att nej, jag vill ta det lugnt, eller nej, jag vill bara vara vänner. Det är det värsta med allt det där. Det är nog därför jag slutat försöka.

Men å andra sidan, friskt vågat hälften vunnet. Fan fan fan. Ibland önskar jag att jag vore tjej, så man fick bli raggad på. Bara sitta och plocka bland alla snubbar som raggar på en. För så är det inte för killar, iaf inte en som jag. Eller så är jag totalt blind. Kanske är tjejerna som är totalt blinda förvisso.

Catch me while you can 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.