Do what you have to do.

Ibland får man göra avkall på saker. Insikt i det är nyttigt, en del behöver det mer än andra. Ibland är man insnöad i sig själv och fattar inte bättre. Men alla gör vi det vi måste göra för att känna oss bra och nöjda.

Fotboll ikväll? Tror att om jag ser på matchen så förlorar Sverige och går inte vidare. Brukar vara så. Men man vet ju aldrig. Insåg att jag inte alls kan åka till Arvika i år. Ska ju på dop då.

Nej, fan det här går inte. Måste peppa mig själv. Pepp pepp. Ska bli utvärderad imorgon för en fast tjänst, det ni. På mitt skift och allt. Så med lite tur har jag ett fast jobb nån gång runt semestern eller så. 🙂 Som inträffar på Torsdag! Can’t wait.

Lite tryckt stämning på jobbet just nu kanske. Vi får se om det blir nån urladdning snart. Kanske löser sig på nåt sätt. Hoppas det går smärtfritt för alla parter. Onödigt med en massa tjafs tycker jag.

Vill väldigt gärna ha högre lön och sånt. Ska se om det går att beställa en laptop med. Soft som fan 🙂 Så man kan leka i sängen eller soffan. Uh uh uh! Sov just en stund, har varit trött hela dagen. Gillar inte förmiddagsveckan. Särskilt inte nu när det är semester snart. Jävligt skönt att vara ledig på fredag och ha kort dag på Torsdag dock. En och en halv dag kvar till semester, helt sanslöst alltså.

Vädergudarna får skärpa sig till nästa vecka, till helgen med. C3 får inte ha regn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.