randler – 7:e juli 2004

Jaha, så sitter man i Vagnhärad. Lustigt namn på ett ställe egentligen. Snart är det helg igen. Många helger med mkt att göra, helt galet mkt. Vad händer imorgon, vet man ju aldrig riktigt va. Semestern började lite halvsegt efter midsommarfesten ute på Ekerö. Var helseg flera dagar efter den. Men så på Torsdagen hände det lite och på Fredagen och så var det Lördag helt plötsligt. Blommor och bin på Långholmen, var helt underbart, vart lagom full och snacka med en massa folk, dansade regndans och soldans. Höll på att spricka av lycka ett tag där. Sen vansinnesfärd mot Flaten, till en mindre skoj fest. Sen blev jag hämtad och servad med mat och varm säng och samtal.

Sen mer mat och samtal. Sen in till stan och hänga på ett it-café, blev fotad och grejer. Rätt skoj sådär, ska bli intressant om det blev nåt med det där sen. Det var iaf trevligt där och gratis dricka och kakor fick man. =)

Sen så var jag på Mondaybar igår då. Satan vilken tung musik Kai Tracid lira då. Wohooo! Har inte röjt såhär på flera år alltså. Vart helt skogstokig. Sen att hemresan sög var ju en annan femma. Nu är det en vecka till jag åker till Arvika iaf. Andra året på raken. Kommer bli hett som curry.

Blir till att softa idag! Var ju lite läge för det, sen vill väl katten ha husse hemma lite ibland. Har plockat lite smått runtom i lägenheten, diskat, handlat mat så nu klarar jag mig resten av månaden. Blev lite pengar över till diverse prylar som ska till festivaler. Som ett tält och ett liggunderlag kanske 🙂 Sen pengar till mat på Arvika får resten bli.

Ja, nu ska jag surfa vidare här jag, Hojta om det är nåt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.