randler – 8:e juli 2004

Idag satt jag och läste i solen, helnajs var det, inte ett moln över skallen och solen bara sken. Okej, blåste lite kallt kanske, men vafan. =) Skönt med friska fläktar ibland. Snart ska det bli pannkakssvullande och glo på film med en polare. Härligt slappt och sånt. Imorgon ska jag på nåt kalas av avskedsslag, en klasskompis från Nackademin flyttar till London. Jag ska givet åka och hälsa på där senare i höst. Utan tvekan. Hetare än curry och salmonella 😛

Sen på lördag är det blommor och bin och sen vidare till ett stenbrott för fest natten lång. Ska bli meget trevligt. 🙂 Allt folk jag träffat på och börjat lära känna sista månaderna är trevliga och roliga människor. Det är nästan som en stor familj. Låter lagom plurigt jag vet 😉

Nej, nu ska jag avsluta här. Mindre än en vecka till Arvika. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.