randler – 13:e juli 2004

Ja, nu börjar min partyenergi sina rätt bra. Efter denna och förra helgen så har jag börjat tröttna. Ska bara klara av Arvika och VooV med. Till råga på allt är jag lite smått förkyld. Imorgon ska jag liksom dra till Arvika. Ska softa så mycket jag bara kan fram tills dess. Måste ju göra sånt på semestern med.

Veckan efter Arvika får jag också passa på, hoppas vädret artat sig tills dess med. Så kan man ligga på en strand och slappa. Kanske till och med ta sig ett dopp. Känns som det var flera år sen..

Nu måste jag boka tid i tvättstugan, så jag hinner tvätta min sovsäck.

Ha det gött!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.