randler – 29:e juli 2004

Nu är det mindre än 2 timmar kvar tills jag åker. Halv tolv ska jag vara på Södertälje sjukhus entre/parkering. Road trip hela natten, får se om jag kan somna nåt i baksätet. Har bandana, tält, luftmadrass deluxe, euros, nya tröjor m.m.

Kommer bli en upplevelse att åka på en sån här festival. Jag är medveten om att knarket kommer vara runtomkring, men jag tänker inte bry mig, bara solen skiner, basen dunkar och jag har trevligt sällskap så.

Har ränt runt på stan hela dagen. Köpt allt ovanstående. Fick tillåmed sällskap där ett tag. Åt pizza på kungshallen och sånt. Nu börjar jag bli lite nervös. 🙂 Wee wee! Jag kan knappt vänta. Haha, jag får åka utomlands och allt. Vädret ska vara perfekt 24 grader och sol hela helgen. Hoppas det blir så, vore perfekt.

Jajajajajaja!! Ska bli brun som en pepparkaka. 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.