randler – 2:a augusti 2004

Hemkommen tidigare denna dag. Sov hela bilresan från Trelleborg, det var bra det. Inte så kul att åka bil i 6 timmar. Festivalen kan sammanfattas med nåt ord som typ mysig, trevlig. I stort. Inte så mycket dans alls. Mest ligga i campet och softa i skuggan i den olidliga hettan, medans andra låg och sov. Men jag var rätt tillsfred med det också. Kraven var inte direkt höga alls. Vet inte varför, bestämde mig helt enkelt för att bara vara utan att ställa några krav på mig själv eller omgivningen.

Jag betraktar det hela som ett studiebesök. Om jag fick ut nåt av det? Hmm. Bra fråga, men det spelar mindre roll..

I övrigt då? Har lite filosofiska livsfrågor i skallen just för tillfället. Typ vill jag verkligen leva som jag gör? En tillvaro där tryggheten kommer före äventyrslusta och upptäcktarglädjen. Blir alltmer osäker på om jag trivs i vårt samhälle. Men å andra sidan vill jag leva här på nåt skumt sätt. Det är väl mest längtan efter nåt annat som lockar lite.

Att få uppleva nåt extraordinärt. Att allt som man gör inte blir till vardag till sist. För det verkar nästan så. Saker man fastnar för för att de är lite speciella, blir nog tråkiga om man gör de för mkt. Kan ju inte direkt säga att jag saknat min dator till exempel. Där har vi en rutin som är lite överanvänd kanske. Har dock saknat skrivarglädjen. Men nu kanske den är återkommen. Eller så är det bara tillfälligheter.

Allt nytt blir gammalt. – Dagens visdomsord.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.